Anasayfa / Hakkımızda

2000 yılında Akdeniz Bölgesi ana bayiliği ile başlayan mobilya sektöründeki faaliyetimiz istikrarlı bir biçimde Alfemo firmasının gelişiminede katkı sağlamaktadır. 20 yıldır bu enerjiyle 13.000 Ailenin evlerini güzelleştirmiş olup bundan gurur ve mutluluk duymaktayız.

Mağazamız 3000 m2 olup Türkiyedeki sıralamaya göre m2 ve ciro olarak ilk 3 bayi arasında yer alır. Bu büyüklükteki mağazamızda halen Yemek odası, Yatak odası, Oturma grupları, Köşe takımları, Genç odaları, Bebek odaları, Yatak ve Baza olarak evlerin tüm ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılamaya devam etmekteyiz.

Her zamana yeniliklere açık olup siz değerli müşterilerimizi memnun etmek ve mutlu yaşanan evler dizayn etmek bizim önceliğimizdir.

Firmamız her alanda teknolojik gelişmeleri en yakından takip etmekte olup sizlere daha iyi bir hizmet vermek için çalışmalar yapmaktadır.

Bu prensip yolundan hiç ayrılmadığımız için müşterilerimizin bizden alışveriş yaptıktan sonra, memnun kalmaları üzerine daha önce bebekleri veya evleri için aldıkları ürünlerinin yenilerini veya bebeklerinin büyüdüklerinde genç odaları gibi ihtiyaçlarını tekrar bizden karşılamaları bizi daima ileri götürmekte ve kalitemizi tescillemektedir. Bunun için tüm müşterilerimize ve siz değerli takipçilerimize teşekkür etmeyi daima bir borç biliriz.

Bu başarı hikayemizde yanımızda olduğunuz için minnettar olup, firmamızın gücüne güç katıp sizlere daha iyi bir hizmet vermeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Eviniz Mutlulukla Dolsun, Tarzınız Her Daim ALFEMO Olsun!

Kids&Teens, Disney lisanslı ürünler, çalıştığı ünlü tasarımcılar ve özgün tasarımlarla size benzersiz bir ürün skalası sunuyor. 5 kıtada 60 ülkeye ihracat yapan Kids&Teens çocukların hayallerini odalarına taşımak için çalışıyor.

Tasarımla fonksiyonelliğin bütünleştiği Kids&Teens ürünleri, çocuk ve gençlere vakit geçirmekten mutluluk duyacaklaır, stili olan, çok kullanışlı yaşam alanları sunar.

Kids&Teens, kullandığı her malzemeyi Avrupa Standartları’nda kalite kontrol testlerinden geçirerek üretime dahil eder. Her Kids&Teens ürünü, kapsamlı kalite onay prosedüründen geçtikten sonra satışa sunulur.

Kids&Teens,üretimin her aşamasında yüksek teknolojinin tüm imkanlarından yararlanır. Sürekli güncellenen makine parkı ile kalite ve verimlilik en üst düzeye çıkarken hata payı en aza indirilir.

Renk, tasarımın önemli bir boyutudur. Kaynağı doğa olan ve özenle seçilen renkler, Kids&Teens ürün tasarımında yaşam bularak zamana meydan okuyan yapıtlara dönüşür.

Ürün ambalajında yer alan 3D montaj şemalarının yönlendirmeleri ile ürün kurulumları hızlı ve hatasız olarak kolaylıkla yapılabilir. Kurulum kolaylığı için her parça montaj şemasıyla uyumlu bir biçimde numaralandırılır

Bütün Kids&Teens ürünler yüksek güvenlik ve kalite standartlarına uygun ürünlere verilen GS (Geprüfte Sicherheit) Kalite Belgesi’ne sahiptir ve üretiminde GS Belgesi’nin gereklilikleri titizlikle uygulanır.

HEMEN ARA Whatsapp YOL TARİFİ