MOI (BEYAZ) BABY

Anasayfa > MOI (BEYAZ) BABY

BEYAZ VE MEŞE RENK SEÇENEKLİ TASARIMLARIYLA BEBEKLERİMİZİN YAŞAM ALANLARINA YEPYENİ BİR IŞIK GETİREN MOI BEBEK ODASI...

Beyaz ve Meşe renk seçenekli tasarımlarıyla bebeklerimizin yaşam alanlarına yepyeni bir ışık getiren MOI Bebek Odası, tüm ihtiyaçlar düşünülerek hazırlandı.

MOI Bebek Odası konforu ikiye katlayan iç donanımlara sahip gardırobu ile hem çok kullanışlı hem de çok şık bir seçenek sunuyor. Üç çekmeceli şifonyerinin duvar modülü, ekstra saklama alanı imkânı veriyor. Tüm bunlara ek, blumotion özelliğine sahip kapı ve çekmecelerimizle bebeklerimizin uykusu sessiz bir ortamda garanti altında!

MOI Bebek Odası, yalnızca bebeklerimizin büyümesine tanıklık etmiyor, onlarla beraber büyüyor! Gardırop iç donanımları sayesinde, büyüyen kıyafetlere daha büyük alanlar açarken farklı boyutlardaki karyola seçenekleri bebeklerimize her yaşta tam uyum sağlıyor!

Sağlamlığı ve güvenliğiyle öne çıkan MOİ Bebek Odası, bebeklerimize huzurlu bir yaşam alanı, anne-babalara da mutlu zamanlar yaratıyor.

ÜCRETSİZ 3 BOYUTLU TASARIM İSTİYORUM

HEMEN ARA Whatsapp YOL TARİFİ